מרק גספאצ'ו קר

 
כשבריאות וטעם נפגשים בצלחת אדומה אחת
כשבריאות וטעם נפגשים בצלחת אדומה אחת
 
עודכן 08:26 03/07/2009
אוכל נענע 10

מרק עגבניות ופלפלים חריף וקר שיצנן לכם את הקיץ הלוהט שבחוץ

 
 
 
 
 
מתכון ל-6 סועדים
זמן הכנה: 20 דק'

מצרכים:
1 ק"ג עגבניות בשלות
1/2 ק"ג פלפל ( גמבה ) אדום רצוי בשרני
2 פלפלי צ'לי רמת חריפות בינונית
10 שיני שום
2 סנטימטר ג'ינג'ר קלוף
חצי כוס שמן זית
עלי כוסברה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:
- מחממים גריל ל- 200 מעלות חום
- מניחים את כל הירקות בתוך תבנית, מזליפים חצי כוס שמן זית ומכניסים לתנור החם
- לאחר שהעגבניות והפלפלים נחרכים קלות והעור מתחיל להתבקע יש להוציא ,לקרר ולקלף את הקליפות
- מכניסים את הירקות הקלויים לבלנדר וטוחנים למרקם חלק
- מוסיפים את המלח, פלפל צ'ילי מתוק עלי כוסברה ומעט נענע קצוצה וקוביות מלפפונים טריים
- מגישים בקערת הגשה קרה מאוד (אפשר להוסיף קוביות קרח)

המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל בריו
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.