סלט אגסים, סלרי וגבינה כחולה

 
 
עודכן 15:27 05/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם סלט מפתיע של אגסים (נאשי) בשילוב עם סלרי וגבינה כחולה

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 נאשי (אגסים) קלופים
30 עלי בזיליקום פרוסים דק
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ פטל
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חצי כוס צנוברים קלויים
100 גרם גבינת כחולה מפוררת

אופן הכנה:
- פורסים את האגסים במנדולינה דקה ושמים בקערה
- קולים את הצנוברים על מחבת יבשה
- מערבבים בקערה את השמן והחומץ ומערבבים פנימה את עלי הבזיליקום
- מעבירים לכלי הגשה רחב ושטוח, מפזרים מעל את הצנוברים והגבינה המפוררת
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.