פילה פלמידה צרוב בחמאת תבלינים

 
 
עודכן 15:33 05/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

פילה פלמידה צרוב בחמאת מתובלת עם עירית, פטרוזיליה והרבה שום

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 פילה פלמידה
מלח
פלפל שחור
6 עלי מרווה טריים
מעט שמן זית
צרור עלי רשאד או ווטר קרס או בייבי בק צ'וי

לרוטב:
80 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
3 פילה אנשובי קצוצים
4 כפות עירית קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות צלפים מסוננים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- ממליחים את פילה הדג ושמים על כל פילה עלה מרווה
- מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון רחבה וכשהשמן חם מכניסים פנימה את הדגים עם צד העור כלפי מטה ומטגנים כשלוש דקות - הופכים לטיגון של עוד דקה
- במחבת אחרת שמים חמאה, שמן זית, שום , צלפים ואנשובי ומחממים כשלוש דקות. מורידים מהאש, מערבבים פנימה את עשבי התבלין ומפלפלים
- מניחים את הדגים על צלחות, יוצקים עליהם מהחמאה הירוקה, מפזרים ליד את עלי הסלט ומגישים עם קישואים בשמן זית ופירורי לחם

>>קישואים בשמן זית, פירורי לחם וזיתים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.