קישואים בשמן זית, פירורי לחם וזיתים

 
 
עודכן 15:40 05/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

תוספת קלה להכנה - קישואים נימוחים בשמן זית עם פירורי לחם פריכים וזיתים

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 קישואים קטנים וטריים
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
1 כף אורגנו טרי
12 זיתים מגולענים פרוסים
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פירורי לחם
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות מיץ לימון

הכנה:
- חוצים את הקישואים לאורכם ואחר כך לפיסות של כ-6 ס"מ
- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מכניסים פנימה את הקישואים, אורגנו מלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה
- מוסיפים את השום, פירורי הלחם וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות
- מוסיפים את הזיתים ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת
- מכבים האש, מעבירים לקערה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה
- מגישים עם פלמידה

>>פילה פלמידה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.