לביבות תפוחי אדמה ובטטה

 
בטטה רכה עם תפוח אדמה מחוספס - הזוג המלכותי
בטטה רכה עם תפוח אדמה מחוספס - הזוג המלכותי צילום: סטודיו יוניליוור
 
עודכן 07:51 06/07/2009
אוכל נענע 10

שילוב הבטטה בלביבות נותן להן טעם מתקתק וצבע שחום ומגרה. התפוחי אדמה, נותנים להם את הפריכות והמרקם המחוספס, וביחד הן יוצרות את הלביבה המושלמת

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 בטטות בינוניות
1תפוח אדמה גדול
1 גבעול סלרי קצוץ דק
3 ביצים
1 כוס קמח
3 כפיות אבקת מרק בצל קנור
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
- מגרדים תפוחי אדמה ובטטות בפומפייה גסה
- מעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים, קמח, סלרי, פלפל שחור ומרק בצל קנור
- מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן
- מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה
- מוציאים אל נייר סופג, מקררים ואוכלים
- ניתן להגיש עם מטבל יוגורט בתוספת עירית קצוצה

המתכון באדיבות בני קריספין ל"קנור"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.