שקדי עגל עם פטריות

 
 
עודכן 07:41 06/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ותמר בליי מלמדים אתכם להכין מנת גורמה חלומית של שקדי עגל עם פטריות ופסטה פפרדלה

 
 
 
 
 
חומרים ל- 4 סועדים:
600 גרם שקדי עגל חלב
8 פטריות פורטבלו
30 גרם פטריות פורצ'יני
4 בצלצלי שאלוט
12 אספרגוס קלופים
1/2 ליטר ציר עגל מצומצם
300 גרם חמאה מזוקקת
2 כפות חומץ בלסמי
100 מי"ל שמנת מתוקה
1 כף טרגון קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס
400 גרם פסטה פפרדלה

אופן הכנה:
- קולפים את שקדי העגל, מנקים היטב ומתבלים במלח ופלפל
- מחממים חמאה ומטגנים כחמש דקות עד להזהבה
- משרים פטריות פורצ'יני במים חמים כ- 10 דקות
- פורסים את פטריות הפורטבלו לרצועות
- מטגנים במחבת את פטריות השאלוט והפורטבלו, מוסיפים ציר עגל, פורצ'יני, מי השרייה של הפורצ'יני ומצמצמים
- מוסיפים חומץ בלסמי, שמנת מתוקה, מלח, פלפל וטרגון
- חולטים אספרגוס במים רותחים ומעבירים למי קרח
- מבשלים פסטה במים רותחים - אל דנטה
- מוסיפים שקדים ואספרגוס לרוטב, מערבבים ויוצקים על הפפרדלה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.