בקילה

 
 
עודכן 06:11 07/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

תבשיל טוניסאי של בשר בקר, שעועית ומנגולד שמתבשל באיטיות ומפיץ ניחוחות משגעים

 
 
 
 
 
מצרכים:
4-5 חבילות סלק ירוק (מנגולד)
1/4 כוס שמן
1 ק"ג בשר שרר מס 8
2 כוסות שעועית לבנה מושרית
3 ענפי נענע
1 מקל קינמון
מלח
פלפל שחור
1 כף אריסה
ראש שום קלוף

אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את הסלק הירוק וקוצצים
- מניחים במחבת משומנת היטב ומטגנים עד שהם מקבלים גוון ירוק כהה, כמעט שחור ומרקם של גרגרים קטנים, מוסיפים מעט מלח
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים (מכסים במים עד כיסוי)
- מבשלים על פלטה כל הלילה
- מגישים על קוסקוס לבן
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.