פסטלים מבצק פילו עם גבינה ודובדבנים

 
 
עודכן 07:50 08/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

פסטלים פריכים עשוים בצק פילו שמתפצפצים בפה במילוי גבינת ריקוטה ודובדבנים

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 גליונות בצק פילו
חמאה מומסת
500 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם דובדבנים מגולענים חצויים
2 כפות ג'ינג'ר מסוכר
3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:
- מערבבים את הגבינה, ג'ינג'ר ואבקת סוכר בקערה ומקררים
- חותכים את הגליונות ליריעות ארוכות ברוחב של כ-8 ס"מ ומורחים אותם בחמאה המומסת
- מניחים בקצה של כל יריעה כף גדושה של מילוי ומקפלים למשולשים
- מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ומורחים את המשולשים בחמאה המומסת
- אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.