אנטי פסטי ומוצרלה

 
אנטי פסטי, מוצרלה ועגבניות שרי
אנטי פסטי, מוצרלה ועגבניות שרי צילום: ``בישולים``
 
עודכן 22:49 08/07/2009

חצילים ופלפלים קלויים מעוטרים כדורי מוצרלה, עגבניות שרי טריות, בזיליקום ורוטב ויניגרט רענן. קל להכנה מראש וסידור המנה לפני ההגשה

 
 
 
 
 

 ל 4 סועדים

4 חצילים קטנים או שנים בינוניים

2 פלפלים צהובים

2 פלפלים אדומים

4 שיני שום

100 מ"ל שמן זית

חבילת מוצרלה ננסית

200 גרם עגבניות שרי תמר

10 עלי בזיליקום קטנים

שבבי פרמזן

כף צנוברים קלויים

8 זיתי קלמטה

3 כפות שמן זית

כף חומץ בלסמי

מלח, פלפל

 

אופן הכנה:

1. חצו את החצילים לאורך והניחו על תבנית אפייה, תבלו במלח ובפלפל ושפכו עליהם שמן זית בנדיבות. צלו בתנור בחום של 180 מעלות כ 30 דקות או עד שמתרככים לגמרי. צננו.

2. קלו את הפלפלים: הניחו אותם בתבנית אפייה עם מעט שמן זית עם שיני השום. צלו כשעה, הקפידו להפוך את הפלפלים מדי 15 דקות. צננו וקלפו את הפלפלים - שימרו.

3. חיתכו את עגבניות השרי לשניים, שמרו בקירור.

4. הכינו את הרוטב, ערבבו ברישול את החומץ המלח והפלפל והשמן - הקפידו שיישארו בועות חומץ ברוטב.

5. הרכיבו את המנה: על החציל סדרו שכבת פלפלים קלויים משני הצבעים, עליהם הניחו מספר כדורי מוצרלה, עלי בזיליקום,זיתים מגולענים, פרמזן ומספר צנוברים. הניחו בצלחת ועטרו ברוטב הויניגרט השבור. הגישו מייד.



באדיבות השף מאיר דנון, מנהל מקצועי בית הספר הגבוה לקולינאריה- "בישולים"

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.