פילה בקר בבצק עלים

 
 
עודכן 13:48 09/07/2009

נתח בשר משובח עם עשבי תיבול ופטריות, עטוף בבצק עלים פריך ובליווי שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ולימון

 
 
 
 
 

מצרכים:
נתח פילה בקר, קילו וחצי
1 כף טימין
מלח
פלפל
שמן זית לטיגון
1 קילו בצק עלים

לתערובת הפטריות:
50 גרם חמאה או שמן זית
6 בצלי שאלוט קצוצים דק
2 כפות עלי טימין
2 כוסות פורטבלו קצוצותמלח
פלפל שחור טחון
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה

אופן הכנה:
- שמים את החמאה או השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את הטימין והבצלים כשלוש דקות
- מוסיפים את הפטריות, אגוזים, מלח ופלפל לטיגון של עוד שתי דקות
- מקררים ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה
- מורחים את הנתח בשמן זית, מלח, פלפל וטימין
- מטגנים את הפילה על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית סביב לצריבה, "משלהבים" בקוניאק ומקררים
- מרדדים את הבצק ליריעה דקה ואז חותכים בצורות של שני עיגולים
- מניחים במרכז היריעה מתערובת הפטריות, עליה את הבשר הקר, מגלגלים, מקפלים, מהדקים וסוגרים בצורה נאה
- עושים קישוטי בצק, מורחים בחלמון טרוף אופים בחום של 190 מעלות עשרים דקות



מגישים עם שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ולימון >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.