סשימי טונה

 
 
עודכן 13:55 09/07/2009

נתחי טונה טריים עם שומשום וצנוניות ברוטב סויה וג'ינג'ר

 
 
 
 
 

 מצרכים:
300 גרם טונה אדומה
6 צנוניות פרוסות דק
עלי מקירו
בייבי בזיליקום
מעט שמן זית משובח
שומשום וואסבי

 לרוטב:

3 כפות רוטב סויה
3 כפות מירין
3 כפות מיץ לימון
2 כפיות ג'ינג'ר טרי
פלפל שחור גרוס
2 כפיות סוכר

 אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית
- פורסים את הטונה לפרוסות עבות
- מסדרים על צלחת ועליהם מפזרים את פרוסות הצנונית
- מטפטפים מעט מהרוטב, מעט שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ולבסוף את העלים

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.