בק צ'וי עם שום

 
בק צ`וי עם שום, סויה ומירין
בק צ`וי עם שום, סויה ומירין צילום: אהרוני ערוץ 10
 
עודכן 16:37 09/07/2009

אהרוני מכין תוספת מעניינת שתלווה את חזה העוף עם האורז - בק צ'וי במירין, שום ובצלי שאלוט

 
 
 
 
 

מצרכים:
2 בק צ'וי קטנים וטריים
2 שיני שום פרוסות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 כפות שמן
4 בצלי שאלוט פרוסים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מירין
2 כפות מים
פלפל שחור גרוס

הכנה:
-חותכים את הבק צ'וי לפיסות של כ-10 ס"מ.
-שמים את השמן בווק ומטגנים בו את השום, ג'ינג'ר, בצלים, והבק צ'וי - כדקה. מוסיפים את הסויה, מירין, מים ופלפל ומטגנים עוד דקותיים.
-מגישים עם העוף והאורז.

פינה: סיר חשמלי לבישול אורז

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.