קובה סלק

 
 
עודכן 06:26 14/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אדומה, חמצמצה ובמילוי של בשר בקר. אהרוני ואיריס ליאני מלמדים אתכם איך להכין קובה סלק אותנטית

 
 
 
 
 
20 קובות

בצק:
2 כוסות סולת
1 כוס מים
1/4 כפית מלח
- לשים ביחד לבצק ל- 20 כדורים

מילוי:
300 גרם בשר טחון (בקר)
1/2 בצל קצוץ
רבע כוס סלרי קצוץ (עלים)
מלח
- לשים ביחד עד לאיחוד החומרים

רוטב למרק:
- בסיר רחב מטגנים חצי בצל קצוץ בשתי כפות שמן
- מוסיפים סלק גדול קלוף ופרוס לפרוסות, 2 כפות רסק עגבניות, מערבבים היטב, מוסיפים כחצי סיר מים ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה מוסיפים כחצי כוס גבעולי סלרי חתוכים גס למרק

אופן ההכנה:
- לוקחים כל כדור בצק משטחים לעיגול , שמים מעט מהמילוי וסוגרים שוב לכדור ומעגלים היטב
- מכניסים את כל הכדורים למרק הרותח כ- 20 דקות (לאחר בישול הקובה מוסיפים כפית סוכר, מלח ומעט לימון)
- מגישים עם מעט נענע קצוצה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.