שוק טלה בתוספת תפוחי אדמה ועגבניות צלויות

 
 
עודכן 07:13 16/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

שוק טלה עסיסית בציפוי פריך של עשבי תיבול ובתוספת של תפוחי אדמה ועגבניות צלויות במלח גס

 
 
 
 
 
מצרכים:
שוק טלה, עצם מנוסרת
חצי כוס שמן זית
4 כפות טימין
4 כפות רוזמרין
6 עלי מרווה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
שליש כוס פירורי לחם
קליפת לימון
4 כפות חרדל דיז'ון
8 שיני שום קלופות

אופן הכנה:
- חורצים חתכים עמוקים בשוק ומכניסים לתוכם את השום ומורחים בחרדל
- מערבבים את כל התבלינים הקצוצים יחד עם פירורי הלחם, השמן קליפת הלימון, מלח ופלפל גרוס
- מורחים על השוק את החרדל ומצפים בתערובת
- צולים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כעשרים דקות ואחר כך עוד חצי שעה על 140 מעלות
- אפשר להוסיף לתבנית קילו וחצי תפוחי אדמה קטנים, חצויים ומבושלים למחצה, מתובלים באותה תערובת בדיוק, ללא פירורי הלחם


עגבניות צלויות במלח גס

מצרכים:
12 עגבניות תמר שלמות
1 כוס מלח גס
שמן זית
פלפל גרוס
טימין
2 כפות חומץ בלסמי
עלי בזיליקום קטנים

אופן הכנה:
- קולפים את העגבניות
- מורחים את העגבניות בשמן זית ומניחים אותן בתחתית כלי חסין חום, מצופה במלח הגס
- מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
- מוציאים לצלחת הגשה, יוצקים מעל חומץ בלסמי ומפזרים עלי בזיליקום
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.