מוס שוקולד בשני צבעים

 
 
עודכן 07:13 16/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין קינוח חגיגי לסוף השבוע - שכבות של מוס שוקולד מריר ושוקולד לבן ובינהם אגוזים ופטל

 
 
 
 
 

מצרכים:
300 גרם שוקולד לבן
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה חתוכה לקוביות
8 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
2 כפיות תמצית וניל (אחת לכל תערובת שוקולד)
1 כוס אגוזי ברס
1 סלסלת פטל

אופן הכנה:
- ממיסים את שני סוגי השוקולד לחוד, כשבכל אחד מהם 150 גרם חמאה וכפית תמצית וניל
- מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב, מעבירים לקערה
- מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר
- מוסיפים לכל קערת שוקולד מחצית מכמות החלמונים. אחר כך חצי מכמות הקצף
- לוקחים כלי זכוכית ישר, יוצקים לתוכו חצי מהמוס הלבן ומקפיאים חמש דקות
- מפזרים שכבת ברס ויוצקים עליו חצי מכמות השוקולד החום ומקפיאים - ככה עושים עוד פעמיים
- מקררים ומפזרים מעל פטל טרי

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.