פפדם עם ירקות חריפים

 
 
עודכן 06:26 19/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם טורטיות הודיות מקמח עדשים בליווי ירקות מוקפצים חריפים

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 שיני שום קצוצות
6 בצלי שאלוט פרוסים
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 צילי פרוסים
קופסת ערמוני מים חצויים
חצי כרובית מפורקת לפרחים
3 כפות שמן רגיל
1 כף סויה מתוקה
1 כף סויה רגילה
1/4 כוס מים
מלח
פלפל
10 פפדם (מעין טורטיות הודיות מקמח עדשים)

אופן הכנה:
- מטגנים את הפפדם בשמן עמוק
- מטגנים בווק או מחבת את הירקות
- מניחים תלולית מהירקות על כל פפדם ומגישים עם עלי כוסברה טריים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.