צלי בקר ברוטב בירה שחורה

 
לבד או בתוספת פירה תפו``א
לבד או בתוספת פירה תפו``א
 
עודכן 07:44 20/07/2009
אוכל נענע 10

צלי בקר נימוח ברוטב עשיר של בירה שחורה עם פטריות וירקות ושורש. מהבשר שנשאר מכינים ביום למחרת סנדוויצ'ים משודרגים

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 ק"ג בשר סינטה
2 כוסות (350 ג') בצלצלי פנינה
2 ראשי סלרי חתוכים לרבעים
200 ג' פטריות שמפניון שלמות
2 בצלים חתוכים לרבעים
1 גבעול קרישה חתוך לטבעות עבות
5 שיני שום
2 כפות קמח
1 ליטר נשר מאלט
2 כפות טימין טרי
2 כפות פלפל גרוס
1 כף מלח גס
100 ג' מחמאה מומסת

אופן ההכנה:
- מסדרים את נתח הסינטה בתבנית אפיה ויוצקים את המחמאה מעל
- מפזרים מלח גס ופלפל גרוס טימין ושיני שום
- מחממים תנור ל- 220 מעלות וצולים את הנתח כ- 10 דקות
- בנפרד מטגנים במחבת עם מעט מחמאה את הבצלים עד הברקה
- מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד הזהבה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
- מוסיפים בירה נשר מאלט ומבשלים כ 30 דקות
- מנמיכים את חום התנור ל 150 מעלות, יוצקים את הרוטב עם הירקות וצולים יחד עוד כ 10 דקות
- להגשה: מוציאים את הנתח מהרוטב ופורסים לפרוסות
- מסדרים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב עם הירקות מעל
- מתאים להגשה עם פירה תפו"א

באדיבות איציק פיינשטיין, שף אל גאוצ'ו, ונשר מאלט
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.