פילה סלמון עם רוטב פלפלים וסורבה עגבניות

 
 
עודכן 09:37 20/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

פילה סלמון עסיסי עם ירקות העונה ורוטב פלפלים. מוגש עם סורבה עגבניות ובזיליקום

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 פילה סלמון יפים
2 שיני שום קצוצות
טימין
מרווה
2 בצלי שאלוט חתוכים לקוביות
1 חציל קטן חתוך לקוביות
1 זוקיני חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

לרוטב:
4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים
2 כפות חומץ שרי
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:
- מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הפלפלים הקלויים והמנוקים, יחד עם החומץ, שמן זית, מלח ופלפל ומרסקים למחית חלקה. מסננים במסננת דקה
- מטגנים את החצילים והזוקיני עם טימין ומרווה כשתי דקות, מוציאים, מטגנים את הפלפלים עם הבצל והשום, מחזירים אליהם את החצילים, ממליחים ומפלפלים
- צורבים את פילה הדג
- מניחים על 4 צלחות רוטב, עליו דג, מסביב רטטוי, ומעל לכל עירית קצוצה
- מגישים עם סורבה עגבניות
 
סורבה עגבניות ובזיליקום

מצרכים:
5 עגבניות בשלות
2 פלפלים קלויים
1 שן שום
8 עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
- מכניסים למעבד מזון את כל החומרים ומרסקים לתערובת אחידה, מסננים
- מכניסים למכשיר גלידה ביתי ומעבדים לסורבה (לוקח 20 דקות במכונה)
- מניחים על כל דג כדור סורבה, מקשטים במיקרו בזיליקום
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.