נודלי

 
 
עודכן 07:49 21/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אם עדיין לא טעמתם את טעמם של הנודלי, עכשיו זה הזמן. הניוקי ההונגרי עושה עליה למטבח של אהרוני

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה בקליפתם, רחוצים
1 כפית מלח
2 כפות שמן
2 ביצים
1 כוס קמח (לפי הצורך)

אופן ההכנה:
- מרתיחים את תפוחי האדמה במעט מים עד שהם שמתרככים וכל המים מתאדים
- מועכים את תפוחי האדמה (כמו בהכנת פירה), מוסיפים כף שמן ואת הביצים
- מקמחים קלות קרש רידוד, מעבירים אליו את התערובת ולשים היטב
- מוסיפים את הקמח במידה המספיקה בדיוק ליצירת בצק רך וגמיש
- מגלגלים לנקניקים, חתוכים לפיסות קטנות ומבשלים במים כמה דקות עד שהם צפים
- מסננים ומגישים עם הפפריקש

>>פפריקאש בקר
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.