נודלי עם דובדבנים

 
 
עודכן 07:59 21/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

כיאה למטבח ההונגרי, קינוח שמשלב כופתאות קטנות ונימוחות (נודלי) עם דובדבנים אדומים ומתוקים

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 כמות >>נודלי< />
חצי ק"ג דובדבנים מגולענים
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
מיץ וקליפת לימון.
כוס מים

אופן הכנה:
- שמים במחבת רחבה את החמאה, סוכר, מיץ וקליפת לימון ומים
- מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות
- מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים יחד עוד חמש דקות
- מוסיפים את הנודלי, מערבבים יחד דקה ומעבירים לכלי נאה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.