ברוסקטה פלפלים

 
 
עודכן 07:43 26/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם ברוסקטה בניחוח שום מעליה שכבות של פלפלים קלוים, אנשובי וגבינת צאן

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 פרוסות לחם שאור לבן
שמן זית
שיני שום כתושות
פלפל שחור
פלפלים קלויים מוכנים
6 פרוסות גבינת צאן
12 פילה אנשובי מושרים במים קרים
שמן זית
מעט עלי טימין
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית ומשפשפים בשיני שום ופלפל שחור
- קולים על מחבת טפלון חמה כשתי דקות, משני צדדים
- מניחים על כל פרוסה פלפל קלוי, עליה גבינה, 2 פרוסות אנשובי, מעט פלפל שחור, מעט עלי טימין, וזרזיף של שמן זית
- מכניסים אל מתחת לגריל חם לשתי דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.