תפוחי אדמה מתובלים

 
 
עודכן 07:43 26/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

התוספת האולטימטיבית ליד המנה העיקרית - תפוחי אדמה פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, מתובלים בצ'ילי, שום ועוד תבלינים ארומטיים

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, חצויים
3 כפות שמן
1 כף גרגירי כמון
1 כף גרגירי כוסברה
1 כף גרגירי חרדל
מעט שבבי צ'ילי
1 כף ג'ינג'ר
2 שיני שום קצוצות
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור גרוס
4 כפות מיץ לימון
כפית כורכום
חצי כוס כוסברה קצוצה

אופן הכנה:
- מבשלים את תפוחי אדמה במי מלח רותחים ומעט מיץ לימון כעשר דקות, מסננים היטב
- שמים במחבת יבשה את גרגירי התבלין וקולים כדקה
- מוסיפים את השמן עם שאר המצרכים למעט מיץ הלימון והכוסברה ומטגנים עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה
- מוסיפים את מיץ הלימון והכורכום ומבשלים עד שהוא נספג בתפוחי האדמה
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה הקצוצה
- מגישים עם דג דניס צלוי

>>דניס צלוי בתנור
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.