מאפה לחם וחצילים

 
 
עודכן 07:05 28/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין מאפה כפרי של לחם עם חצילים, עגבניות, זיתים, גבינות וצנוברים

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 לחם שאור לבן חתוך לקוביות
שמן זית
2 שיני שום קצוצות
שמן זית
1 חציל גדול חתוך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
1 קופסה עגבניות שרי מסוננת
2 כפות טימין
חצי כוס זיתי קלמטה פרוסים
חצי כוס צנוברים קלויים
150 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גר פרמזן
150 גרם אמנטל מגורדת גס
2כוסות חלב
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט פירורי לחם

אופן הכנה:
- מערבבים את קוביות הלחם עם שמן זית ושום וקולים עד שהם זהובים
- טורפים את הביצים, חלב, מלח ופלפל
- מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד שהם זהובים מעט ומסננים
- מערבבים בקערה את החצילים, עגבניות, קוביות לחם, צנוברים, גבינות, בצל, שום וטימין
- שמים בכלי חסין חום
- יוצקים פנימה את תערובת החלב והביצים, מפזרים מעל מעט גבינה מגורדת (פטה) ומעט פירורי לחם ואופים בחום של 180 מעלות כשעה
- מגישים עם פסטו
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.