טרטר דג סלמון

 
לא רק כמנה ראשונה
לא רק כמנה ראשונה צילום: getty images
 
עודכן 08:15 02/08/2009

טרטר דג עסיסי מעל נתחי מנגו טריים ומתקתקים, בתיבלון מגוון וקל להכנה

 
 
 
 
 

מצרכים:
1 צרור כוסברה
1 עגבנייה
1 בצל סגול
1 מנגו
1 פלפל ירוק
1 פילה סלומון
תבלינים:
מלח
פלפל
צ'ילי יבש גרוס
מיץ לימון
שמן זית
שומשום קלוי

אופן הכנה:
סלסת מנגו:
- מערבבים חצי מהכוסברה עם מנגו ובצל
- מתבלים במלח, צ'ילי, פלפל, שמן זית ומיץ לימון
טרטר דג:
- מערבבים את החצי השני של הכוסברה עם עגבנייה, בצל, פלפל ירוק, פלפל צ'ילי גרוס, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, שמן זית ושומשום
- לוקחים את סלסלת המנגו ומניחים בתוך רינג ומעל את הדג




 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.