דג סול מטוגן עם פלפלים קלויים

 
דג עסיסי עם סלט עגבניות ופלפלים
דג עסיסי עם סלט עגבניות ופלפלים
 
עודכן 08:14 02/08/2009
שגית בר-אור

פילה דג סול מטוגן בפירורי לחם ברוטב פלפלים קלויים ובליווי סלט עגבניות

 
 
 
 
 
מצרכים:
פילה דג סול
קמח
ביצה מתובלת במלח ופלפל
פירורי לחם (עדיפות לפאנקו)
פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
פלפלים קלויים מנוקים מהקליפה
שום
לימונים
עגבניות
צ'ילי
שמן קנולה
פפריקה חריפה/מתוקה

אופן הכנת הדג:
- טובלים את הדג בקמח לאחר מכן בבלילת ביצה מתובלת במלח ופלפל שחור
- טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב, מקררים
- הכנת סלט העגבניות: קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות
- מחממים בסיר מעט שמן, שמים את העגבניות ונותנים למיצים להתאדות במשך חצי שעה
- מוסיפים פלפל קלוי (חריף או מתוק) חתוך לקוביות, שיני שום מרוסקות, פפריקה, מלח, פלפל שחור ומבשלים על להבה קטנה עד לקבלת מרקם סמיך ועמוק מורידים מהאש ומקררים
- מרכיבים את המנה: שמים את הדג במרכז הצלחת, מוסיפים מעל את סלט הפלפלים הצבעוני, בצד מניחים את סלט העגבניות ופלחי לימון

פלפלים קלויים:
- קולים את הפלפלים (אדומים/צהובים/ירוקים) על אש גלויה וקולפים אותם לאחר שהיו בכלי אטום
- חותכים לקוביות ומתבלים בשמן, לימון, מלח, פלפל, שום ופטרוזיליה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.