תבשיל כרוב, עגבניות ופלפלים

 
אוהבים חריף? הוסיפו מעט פפריקה חריפה
אוהבים חריף? הוסיפו מעט פפריקה חריפה צילום: flickr, erix
 
עודכן 08:14 02/08/2009
מאיר קוטב

תוספת בריאה וטעימה לצד המנה העיקרית - תבשיל כרוב עם עגבניות ופלפלים

 
 
 
 
 
מצרכים:
2-3 כרובים
1 ק"ג עגבניות אדומות
פלפל אדום
1/2 ק"ג בצל יבש
מלח
שמן

אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
- חותכים את הכרוב והפלפלים לרצועות ומוסיפים לבצל
- מבשלים עד קבלת תבשיל
- חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לתבשיל
- מתבלים במלח לפי הטעם (אפשר להוסיף אבקת מרק במקום מלח)
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.