כמו בסופר: סלט חצילים ופלפלים

 
מי צריך מוכן כשיש את הדבר האמיתי
מי צריך מוכן כשיש את הדבר האמיתי
 
עודכן 08:14 02/08/2009
חיה אמקיס

אחרי שתכינו את הסלט הזה פעם אחת בבית, כבר לא תקנו אותו מוכן מהסופר. סלט חצילים ופלפלים עם שום ועגבניות

 
 
 
 
 
מצרכים:
2-3 חצילים חתוכים לקוביות
1-2 בצלים חתוכים לקוביות
2-3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות קצרות
1-3 שום פרוס
2 קופסאות רסק עגבניות קטן (לא עגבניות מרוסקות ולא עגבניות מקולפות, אחרת יוצא חמוץ)
1 כף סוכר
1כף חומץ
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה (אם רוצים)
1-2 עלי דפנה
שמן לטיגון (עדיף שמן תירס או חמניות)

אופן הכנה:
- בסיר אחד מטגנים בצל עד שמתרכך ומשחים, מוסיפים חצילים וממשיכים לטגן (אם צריך מוסיפים גם שמן), בכל שלב מוסיפים קצת מלח ובוחשים כדי שהחצילים לא יידבקו
- בסיר שני מטגנים פלפלים עד שיתרככו, מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה (אם רוצים) ושום ומערבבים היטב
- מוסיפים רסק עגבניות וקצת מים לדילול ומבשלים כ-10 דקות
- סוגרים את האש ומוסיפים כף סוכר וכף חומץ
- שופכים את תכולת הסיר לסיר עם הבצל והחצילים, טועמים מוסיפים מלח ופלפל, מוסיפים את עלי הדפנה ומבשלים 5 דקות
- בוחשים קצת ומסירים מן האש
- מחכים שיתקרר ואוכלים
• אחרי כמה ימים הסלט הכי טעים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.