אומלט אספרגוס

 
כשטעם ובריאות נפגשים
כשטעם ובריאות נפגשים צילום: flickr, wharman
 
עודכן 08:13 02/08/2009
יסמין עסאף

מנה ראשונה שיכולה בקלות להפוך לארוחת בוקר נהדרת - אומלט אספרגוס קל להכנה ומלא בערכים תזונתיים

 
 
 
 
 
מצרכים:
50 גרם אספרגוס
2 ביצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
בצל יבש בגודל בינוני

אופן הכנה:
- שוטפים את האספרגוס במים
- חותכים כל יחידה ל- 1-2 ס"מ, שמים במחבת עם שמן הזית על אש בינונית ומערבבים
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מוסיפים למחבת ומבשלים ביחד ( לא לתת למרכיבים להזהיב)
- לאחר שהאספרגוס והבצל רכים מוסיפים את הביצים ומערבבים ביחד
- לבסוף מתבלים עם מלח ופלפל (כל אחד לפי טעמו האישי)
 
עוד כתבות במדור המתכון המנצח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.