חצילים ממולאים

 
הכי טעים לאכול אותם חמים מהתנור
הכי טעים לאכול אותם חמים מהתנור
 
עודכן 08:13 02/08/2009
רבקה בן חיים

קוצ'אריקס (כפיות בספרדית) - חצילים קלויים ממולאים בגבינות ומוקרמים עם גבינת פרמז'ן

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 חצילים ארוכים
1 גבינה טוב טעם
1 כף גבינה מלוחה
מלח
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:
- קולים חציל אחד על הגז או בתנור, מכניסים את החציל הרותח למים קרים על מנת שנוכל לקלפו
- קולפים את החצילים וקוצצים בסכין את פנים החציל
- את 5 החצילים שנותרו חותכים כל אחד ל-4 חתיכות ומבשלים במים עד לריכוך, מוציאים ומקררים
- מפרידים את הקליפה מהמילוי של 5 החצילים, את המילוי קוצצים במעבד מזון
- אופן הכנת המילוי: מערבבים את המילוי של החצילים (כל ששת החצילים) עם גבינת הטוב טעם, הגבינה ה מלוחה והמלח
- מסדרים את הקליפה של 5 החצילים על נייר אפייה ממלאים אותם בחומרי המילוי כך שמתקבלת צורת מעוינים
- זורים מעל גבינת פרמזן - נותן המון טעם
- מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני למשך 30-40 דקות
 
עוד כתבות במדור המתכון המנצח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.