סלמון ברוטב אסייתי

 
גם כשהסלמון קר הטעם שלו נפלא
גם כשהסלמון קר הטעם שלו נפלא צילום: flickr, jlastras
 
עודכן 08:13 02/08/2009
לאה

מנה נהדרת לפתוח איתה את הארוחה - נתחי סלמון עסיסיים ברוטב אסייתי של צ'ילי וטריאקי

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 יח' סטייק סלמון במשקל (150 גרם כל יחידה)
2 גזרים חתוכים למקלות
2 בצלים בינוניים פרוסים
3 שיני שום
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כוס רוטב טריאקי
פלפל שחור גרוס
מלח גס
שמן זית
2 כפות כוסברה קצוצה

אופן הכנה:
- הכנת הדג: מתבלים את הדגים בשמן זית, מלח ופלפל וסוגרים את הדג מכל צדדיו במחבת כבדה, מוציאים את הדגים ומניחים בצד
- הכנת הרוטב: מוסיפים כף שמן זית לאותה מחבת שבה טוגנו הדגים
- מוסיפים את הגזר הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה
- מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה מעבירים למעבד מזון וטוחנים קלות
- הרכבת המנה: מעבירים את הדגים לכלי מתאים לחימום בתנור, מוזגים את הרוטב על הדג האפוי ומחממים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
- מוציאים את המנה ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים
 
עוד כתבות במדור המתכון המנצח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.