רביולי פטריות

 
 
עודכן 07:30 03/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני וארז קומורבסקי מ"לחם ארז" מכינים רביולי פטריות ברוטב עשיר של חמאה ויין

 
 
 
 
 
בצק פסטה:
חצי ק"ג קמח
20 חלמונים
מלח
- מערבבים ולשים עד לאיחוד הבצק

מילוי:
60 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
4 בצלי שאלוט קצוצים
3 שיני שום קצוצות
4 עלי מרווה קצוצים
1 כף עלי טימין טריים
חצי כוס פטריות פורצ'יני מיובשות, מושרות במים חמים, קצוצות
חצי כוס פטריות מורי מיובשות, מושרות במים חמים, קצוצות
סלסלת פטריות פורטבלו טריות, קצוצות
חצי כוס וורמוט לבן יבש
מעט שמן כמהין
חצי כוס פרמזן

לרוטב:
20 גרם חמאה
2 בצלי שאלוט קצוצים
שליש כוס וררמוט יבש
2 כפות מיכל שמנת
שבבי פרמזן
2 פטריות כמהין שחורות

אופן הכנה:
- מכינים את המילוי: שמים את החמאה והשמן במחבת רחבה, מאדים בה את הבצל, שום, מרווה וטימין ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים שתי דקות. מוסיפים את הוורמוט ומבשלים חמש דקות. מקררים לגמרי
- מוסיפים חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת ומסיפים מעט שמן כמהין
- מרדים את הבצק ליריעה, שמים במרכזה כפות מילוי, מקפלים את היריעה ומכסים על המילוי
- חותכים ממנו חצאי ירח ממולאים ומבשלים בסיר גדול ובו מי מלח. מסננים
- ממיסים את החמאה, עם השאלוט ומאדים. מוסיפים את הוורמוט ומצמצמים. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה
- מערבבים אליה את הרבילוי, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את שבבי הגבינה ופטריות כמהין פרוסות דק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.