סופלה שוקולד

 
אכלו אותו חם ליד כדור גלידה ומובטחת לכם הנאה מושלמת
אכלו אותו חם ליד כדור גלידה ומובטחת לכם הנאה מושלמת צילום: רן בירן
 
עודכן 07:30 03/08/2009
אוכל נענע 10

פינוק מושחת - סופלה שוקולד נימוח מבפנים שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לחייך מאושר . 7 מצרכים, 7 פעולות הכנה והכי חשוב - 7 דקות בתנור. לא דקה אחת יותר

 
 
 
 
 

מתכון ל-10 מנות | מומלץ להשתמש ברינגים מנירוסטה (במידה ואין, ניתן להשתמש בתבניות חד פעמיות מנייר, או כל תבנית לעוגה) | מחממים תנור ל- 220 מעלות

מרכיבים:
290 גרם שוקולד
290 גרם חמאה
250 סוכר
6 ביצים
200 קמח
10 גרם קקאו
10 גרם אבקת אפיה

אופן הכנה:
- ממיסים שוקולד וחמאה 'בבן מארי'
- מוסיפים את הסוכר
- מאחדים את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים
- מעבירים את מסת השוקולד למיקסר ומתחילים לערבל מוסיפים את הביצים ואחר כך את החומרים היבשים
- משמנים מעט את התבניות
- שופכים ממסת הסופלה לתבניות אך לא עד הסוף (ס"מ פחות)
- מכניסים לתנור ואופים 7 דקות בדיוק (גם אם הסופלה נראה מעט נוזלי)

• אוכלים את הסופלה חם
• מומלץ להגיש עם גלידת וניל
• ניתן לשמור במקרר ולחמם אח"כ במיקרוגל 30 שניות

המתכון באדיבות רשת "אגאדיר"

 

מחפשים עוד מתכוני שוקולד? נסו את אלה:

מתכון לטארט שוקולד עם אגסים

מתכון לטירמיסו - שכבות קרם שוקולד, קצפת ובישקוטים

מתכון לעוגת שמרים עם חלבה ושוקולד 

מתכון לעוגת גבינה בציפוי שוקולד

מתכון לעוגת שוקולד עם פקאנים

בחזרה לעולם השוקולד

 

 
עוד כתבות במדור מתכון לאהבה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.