פסטליטוס במילוי כבד קצוץ

 
 
עודכן 07:28 04/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אוכל מרוקאי פוגש אוכל גרמני - קציצות תפוחי אדמה (פסטליטוס) במילוי כבד קצוץ

 
 
 
 
 
לפסטליטוס:
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים בינוניים
2 ביצים
2 כפות קמח
כורכום
מלח
פלפל לבן
שמן לטיגון

לכבד קצוץ:
חצי קילו כבד עוף
שומן עוף או שמן רגיל
2 ביצים קשות חתוכות גס
2 בצלים קצוצים
מלח
פלפל

אופן הכנה:
- מטגנים את הבצל וכשהוא משחים מוסיפים את הכבדים ומטגנים אותם טיגון קל בלבד, שלא יתבשלו יתר על המידה
- מוסיפים את הביצים הקשות והתבלינים וממזגים את כל המרכיבים
- מוציאים מהמחבת וקוצצים הכל בקרש חיתוך עד שמתקבלת תערובת הומוגנית נימוחה אבל לא יותר מידי
- שמים את הכבד בצד ומכינים את הפסטליטוס :
- מבשלים במים את תפוחי האדמה, עד שהם מתרככים ובעודם חמים מרסקיפ את תפוחי האדמה (כמו לפירה)
- מוסיפים את הביצים הקמח והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת אחידה ונוחה לעבודה (אולי יהיה צורך להוסיף עוד קצת קמח)
- יוצרים כדור גדול יחסית, צרים בו גומה ממלאים בכפית מהכבד הקצוץ וסוגרים. משטחים את הקציצה ומטגנים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.