קעריות בשר טחון עם כיסוי פירה

 
 
עודכן 07:40 04/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אחרי שתכינו את המנה הזו פעם אחת, לא תפסיקו להכין אותה שוב. קעריות בשר טחון עם שכבה של פירה מתובל

 
 
 
 
 
מצרכים:
פירה תפוחי אדמה מ-4 תפוחי אדמה
2 ביצים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט אגוז מוסקט
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
פירורי לחם

לבשר:
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מלח
פלפל
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
- מערבבים את כל חומרי הפירה לתערובת אחידה
- מטגנים את חומרי המילוי להשחמה נאה
- שמים בארבע קעריות חסינות חום מתערובת הבשר ומהדקים יפה
- מניחים עליהם שכבה של פירה
- מפזרים מעל פירורי לחם ומזליפים שמן זית
- אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות
 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.