צלעות טלה בציפוי פריך

 
 
עודכן 07:17 06/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

צלעות טלה עסיסיות במרינדת לימון ובציפוי פריך, מוגשות עם חצאי חצילים קטנים

 
 
 
 
 
מצרכים:
12 צלעות טלה

למשרה:
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 כפות טימין
3 עלי מרווה קצוצים
3 שיני שום כתושות
20 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות חרדל
מלח
פלפל שחור גרוס

1 כוס פירורי לחם טריים

אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הצלעות חצי שעה לפחות
- טובלים את הצלעות בביצה טרופה עם מעט מים, מהדקים את הצלעות בפירורי הלחם
- מטגנים במחבת עם שמן זית כשתי דקות מכל צד
- מגישים עם חצאי חצילים קטנים ואפוים


חצאי חצילים קטנים

מצרכים:
חצילים קטנים חצויים
שמן זית
1 כף טימין
מלח
פלפל
פירורי לחם
ביצה טרופה

אופן הכנה:
- חורצים את פני החציל החצוי בשתי וערב ממליחים, מפלפלים ומפזרי מעט טימין
- מטגנים במחבת עם שמן זית כמה דקות
- מורחים את החצילים בביצה טרופה, מפזרים עליהם פירורי לחם ואופים מתחת לגריל
- מגישים עם מעט פסטו
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.