קרם ברולה

 
 
עודכן 07:25 06/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

הקינוח האולטימטיבי - קרם ברולה עשוי שמנת מתוקה, ניחוחות של וניל וציפוי עדין של סוכר מקורמל

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 חלמונים
2 ביצים
1 כוס סוכר
כוס וחצי חלב
מיכל שמנת מתוקה
2 מקלות וניל חצויים

אופן הכנה:
- טורפים את הביצים והחלמונים עם הסוכר כשלוש דקות
- מרתיחים את החלב, שמנת והוניל, יוצקים לתערובת החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצקים לכלים אישיים ואופים בתנור, ב"בן מאיר" כ- 45 דקות בחום של 160 מעלות. מקררים
- מפזרים מעל שכבה דקה של סוכר ושורפים עם מבער
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.