מרק ירקות איטלקי

 
 
עודכן 07:03 11/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

לא רק בחורף - מרק ירקות עשיר עם פסטה, תפוחי אדמה, אפונה וירקות שורש

 
 
 
 
 
מצרכים:
רבע כוס שמן זית
5 עלי מרווה
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 שיני שום קצוצות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 ראש סלרי חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
חצי כרובית מפורקת לפרחים
3 מקלות סלרי פרוסים
1 כוס אפונה (עדיף טריה, אבל אפשר להשתמש גם בקפואה)
2 כוסות פסטה קצרה מבושלת.
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
פסטו
שמן זית
6 כוסות מרק צח

ברוסקטה

אופן הכנה:
- שמים את השמן בסיר עם המרווה ומאדים כשתי דקות
- מוסיפים את הירקות מלבד האפונה, ומאדים כחמש דקות
- מוסיפים את המרק הצח, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה מבשלים חצי שעה
- מוסיפים את הפסטה המבושלת והאפונה לבישול של שלוש דקות
- מעבירים לקעריות מרק, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת, מטפטפים מעל שמן זית ומניחים מעל לכל כף פסטו

מגישים עם ברוסקטה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.