סיגרים במילוי משמשים ופיסטוקים

 
 
עודכן 07:15 12/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני משדרג את הסיגרים הרגילים ומכין אותם במילוי משמשים ופיסטוקים עם דבש מתובל

 
 
 
 
 
מצרכים:
יריעות בצק פילו חתוכות למלבנים
חמאה מומסת
שליש כוס שקדים טחונים
שליש כוס סוכר
כוס משמשים מיובשים חתוכים לקוביות קטנות
כוס פיסטוקים קצוצים דק

לדבש מתובל:
1 צנצנת דבש
1 מקל וניל
2 מקלות קינמון
2 עלי דפנה
סרט מקליפת לימון

אופן הכנה:
- משרים את המשמשים במים חמים לכמה דקות. מסננים היטב
- מערבבים את המשמשים והפיסטוקים בקערה
- מורחים את מלבני הבצק בחמאה ומפזרים עליהם את תערובת הסוכר והשקדים
- מניחים בקצה כל מלבן גליל של מילוי ומגלגלים לסיגר יפה
- מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה ומורחים בחמאה מומסת
- אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.