פסטייה עוף ושקדים

 
 
עודכן 06:38 13/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקבל את השבת עם מנה חגיגית של חזה עוף מתובל בתוספת שקדים בתוך עלי פילו פריכים

 
 
 
 
 
מצרכים:
דפי בצק פילו
חצי כוס שקדים טחונים
כפית קינמון
שליש כוס סוכר

למילוי:
רבע כוס שמן זית
1 בצל אדום קצוץ
1פלפל אדום חריף טרי,קצוץ
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
500 גרם חזה עוף קצוץ
1 כפית קינמון
1 כפית כורכום
חצי כוס צימוקים
חצי כוס משמשים יבשים
1 כוס שקדים טחונים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:
- מכינים את המילוי: שמים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל, ג'ינג'ר ופלפל אדום
- מוסיפים את הבשר, קינמון וכורכום, מלח ופלפל ומטגנים שלוש דקות
- מוסיפים צימוקים, משמשים ודבש ומבשלים דקה נוספת. מוציאים לקערה ומקררים
- מוסיפים פנימה את השקדים, ביצים ומוסקט ומערבבים
- פורשים על מחבת משומנת דף בצק, עליו מפזרים תערובת שקדים קינמון וסוכר. שמים ככה 4 שכבות של דפי בצק
- מכניסים פנימה את המילוי ומקפלים עליו את הבצק
- מטגנים במחבת כחמש דקות
- הופכים ומגישים עם מטבוחת קישואים

>>מטבוחה קישואים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.