מטבוחה קישואים

 
 
עודכן 06:39 13/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

לקראת שבת, אהרוני משדרג את המטבוחה הקלאסית ומכין מטבוחה של קישואים שהולכת נהדר עם מנת הפסטייה

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 קישואים קטנים, טריים, פרוסים
שליש כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח
פלפל
כפית כרוכום

אופן הכנה:
- מאדים את הבצל בשמן, עשר דקות
- מוסיפים את הקישואים להמון זמן, עד שהם מתרככים ומתפרקים
- ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את הכורכום
- מגישים עם הרבה לחם טרי
* מומלץ להגיש עם מנת הפסטייה עוף

>>פסטייה עוף ושקדים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.