סלט ירוק עם תאנים צלויות וגבינה כחולה

 
 
עודכן 07:17 16/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם מתכון קליל שישדרג לכם הסלט השגרתי - סלט ירוק עם תאנים צלויות וגבינה כחולה

 
 
 
 
 
מצרכים:
עלי סלט מעורבים (ניתן לקנות בכל סופר)
100 גר' גבינה כחולה
100 גר' אגוזי מלך שבורים
12 תאנים בשלות
מעט שמן זית
2 כפות סוכר
2 כפות טימין
פלפל שחור גרוס

לויניגרט:
5 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כף בלסמי
1 כפית דבש
1 כפית חרדל
שן שום כתושה
מלח פלפל

אופן הכנה:
- חותכים בכל תאנה פלוס במרכזה ופותחים כמו פרח
- מטפטפים פנימה מעט שמן זית, טימין, סוכר ומעט פלפל שחור
- שמים בתבנית חסינת חום וצולים מתחת לגריל הביתי כשתי דקות
- מערבבים את עלי הסלט בקערה גדולה
- מערבבים את חומרי הויניגרט בצנצנת זכוכית
- יוצקים את הוניגרט על הסלט, מערבבים בעדינות ומעבירים לצלחות הגשה
- מניחים סביב את התאנים הצלויות ומפזרים מעל גבינה ואגוזים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.