עלי גפן במילוי גבינת צאן

 
 
עודכן 07:36 18/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

משדרגים את עלי הגפן הרגילים וממלאים בגבינת צאן עם ניחוחות של בזיליקום

 
 
 
 
 
מצרכים:
עלי גפן שטופים ומסוננים
שמן בזיליקום
גבינת צאן קשה
פלפל גרוס
2 שיני שום כתושות

אופן הכנה:
- חותכים את הגבינה לאצבעות עבות, משרים אותן בשמן בזיליקום ושום כתוש
- מגלגלים את העלים סביב כל אצבע
- שמים בתבנית חסינת חום, מטפטפים סביב שמן זית ואופים עשר דקות בתנור חם מאד
- מגישים עם יוגורט
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.