עוגת עלי גפן

 
 
עודכן 07:36 18/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

לוקחים את מנת עלי הגפן הסטנדרטית והופכים אותה למנה מפוארת - עוגת עלי גפן במילוי בשר טחון, צנוברים ועשבי תיבול ריחניים

 
 
 
 
 
מצרכים:
עלי גפן שטופים מסוננים
שמן זית
מיץ לימון

למילוי:
5 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 ק"ג בשר טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס צנוברים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים

אופן הכנה:
- מורחים כלי עגול חסין חום בהרבה שמן זית
- מרפדים את תחתית הכלי והדפנות בעלי גפן
- מטגנים את כל חומרי המילוי ומקררים
- מערבבים פנימה את הביצים
- ממלאים את הכלי המרופד בעלי גפן בתערובת הבשר ומכסים בעוד עלי גפן
- יוצקים על הכל מיץ לימון, מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות
- הופכים על צלחת הגשה, מפזרים מעל מעט צנוברים קלויים ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.