מרנג בסיסי

 
 
עודכן 07:58 19/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון פשוט ומהיר להכנת מרנג בסיסי שישמש למגוון קינוחים

 
 
 
 
 
מצרכים:
5 חלבונים
כוס וחצי סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל אמיתית

אופן הכנה:
- שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים
- מוסיפים את הסוכר בזרם דק ואיטי עד שמתקבל קצף יציב ומבריק
- מערבבים פנימה את הקורנפלור והוניל
- צרים מהקצף את הצורה הרצויה ואופים על נייר אפיה בחום נמוך של 100 מעלות בדיוק כשלוש שעות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.