מרנג מסקרפונה ופירות אדומים

 
 
עודכן 08:06 19/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח מיוחד לקראת סוף השבוע - מרנג עם גבינת מסקרפונה ופירות אדומים

 
 
 
 
 
מצרכים:
קצף מרנג בסיסי
400 גר' מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר וניל
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 כוסות פירות אדומים טריים או קפואים
2 כפות סוכר
4 כפות מים

אופן הכנה:
- הכנת המרנג: שמם את הקצף בשק זילוף עם פיה חלקה בקוטר של כסנטימטר
- משרטטים על נייר אפיה 10 עיגולים בקוטר של כ-7-8 ס"מ
- זולפים את הקצף דרך הפיה סביב העיגול ובתנועה ספיראלית ממשיכים לזלוף את הקצף, כמו שבלול עד שכל העיגול מלא ב"נחש" קצף
- זולפים סביב שולי העיגול גבעות קטנות של קצף, כך שתווצר מעין "גדר" קטנה סביב, כך עושים עם כל העיגולים
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות במשך כשלוש-ארבע שעות עד שהקצף נוקשה ויבש לגמרי - מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד לשימוש
- מערבבים בקערה את המסקרפונה, אבקת סוכר וקליפת הלימון לתערובת אחידה
- שמים את הסוכר והמים במחבת רחבה ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ סמיך מעט
- מכניסים פנימה את הפירות האדומים ומבשלים על להבה גבוהה חצי דקה. מורידים מהאש
- שמים את עיגולי המרנג על צלחות הגשה, מניחים במרכז כל מרנג 2 כפות מהמסקרפונה ויוצקים עליהם בנדיבות מהפירות האדומים (קרים או חמים, על פי העדפתכם)

>>מתכון למרנג בסיסי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.