נשיקות מרנג ממולאות בקרם תפוז

 
 
עודכן 08:35 19/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

פינוק אמיתי - נשיקות מרנג חלומיות במילוי קרם תפוז מצופות בשוקולד מומס

 
 
 
 
 
מצרכים:
קצף מרנג בסיסי

אופן הכנה:
- מכניסים את הקצף לשק זילוף עם פייה חלקה בקוטר של 1 ס"מ
- זולפים את הקצף על תבנית מרופדת בנייר אפיה לעיגולים קטנים עם "שפיץ" מחודד בחלקם העליון
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות ואופים כשלוש-ארבע שעות עש שהמרנג נוקשה ויבש לגמרי. מצננים

למילוי:
4 חלמונים
כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
חצי כוס קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק

אופן הכנה:
- מכינים את הקרם: מקציפים את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים כפול
- מוסיפים את המיץ ומקציפים עד להסמכה
- מורידים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה וקליפות התפוז המסוכרות. מקררים
- שמים את הקרם בשק זילוף עם פיה חלקה וזולפים כחצי כפית קרם על מחצית מהעיגולים
- סוגרים עם המחצית השניה של עיגולי המרנג לקבלת סנדביצ'ים קטנים של נשיקות עם קרם. מקררים
- ניתן לטבול מחצית מהנשיקות בשוקולד מומס

>>מתכון למרנג בסיסי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.