אספרגוס בחמאת לימון, פירורי לחם ושבבי פרמזן

 
 
עודכן 07:42 20/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה ראשונה וקלילה שמתאימה לכל ארוחה - אספרגוס בחמאת לימון עם פירורי לחם ושבבי בצל

 
 
 
 
 
מצרכים:
24 גבעולי אספרגוס עבים וטריים, קלופים
50 גרם חמאה
3 עלי מרווה קרועים
4 כפות מיץ לימון
קליפה מגורדת מלימון אחד
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן זית
כף טימין
שבבי פרמזן

אופן הכנה:
- מכינים את הפירורים: מטגנים אותם בשמן הזית עם הטימין שתי דקות, עד שהם פריכים, מוסיפים מעט פלפל ומלח
- מבשלים את האספרגוס בהרבה מי מלח, מסננים ומניחים על צלחת
- שמים את החמאה במחבת קטנה,עם כף שמן זית ועלי המרווה
- מוסיפים את מיץ הלימון והקליפה המגורדת ומבשלים דקה
- שמים את האספרגוס על צלחת, יוצקים עליהם את הרוטב, מפזרים מעל את פירורי הלחם ואת שבבי הגבינה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.