צלי עגל עם משמשים יבשים, דבש וחרדל

 
 
עודכן 07:43 20/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק אתכם עם מנה טעימה במיוחד - צלי עגל עסיסי עם משמשים חמצמצים/מתוקים בתיבול עדין של דבש וחרדל

 
 
 
 
 
מצרכים:
שייטל עגל חלב
5 כפות שמן זית לטיגון
3 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס
3 שיני שום קצוצות
12 בצלי שאלוט קלופים
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
3 כפות חרדל
4 כפות דבש
2\1 1 כוסות יין לבן יבש
200 גרם משמשים יבשים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ושוזרים מעט עלי טימין בפנים
- מטגנים אותו בסיר גדול עם מעט שמן זית, סביב סביב, עד שהוא שחום, מוציאים מהסיר
- מערבבים בקערה את הדבש, חרדל ויין לבן
- מטגנים בסיר את הבצלים מעט, מוסיפים את השום והג'ינג'ר
- מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה
- שמים בסיר את המשמשים השלמים והבשר, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה
- מגבירים את הלהבה עד שהרוטב הוף לקרמלי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.