טבעות בצל מטוגנות

 
 
עודכן 07:41 23/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

תוספת קלאסית וממכרת לצד המנה העיקרית - טבעות בצל מטוגנות וקריספיות

 
 
 
 
 
מצרכים:
2 בצלים קלופים

לבצק:
1 כוס קמח תופח
1 ביצה
חצי כוס בירה לבנה
מלח
פלפל
1 כף טימין
מעט שבבי צ'ילי
1 כוס פנקו

אופן הכנה:
- מערבבים בקערה את הקמח, ביצה, בירה ותבלינים לתערובת סמיכה
- חותכים את הבצל לטבעות
- טובלים את הבצל בבלילה, אחר כך בפירורי הפנקו ומכניסים היישר לשמן עמוק וחם לטיגון של כמה דקות, עד שמשחים
- מגישים עם רצועות חזה עוף בציפוי פריך

>>רצועות עוף בציפוי פריך
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.