רצועות עוף בציפוי פריך

 
 
עודכן 07:42 23/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין רצועות חזה עוף בציפוי פריך של פירורי פנקו עם מטבל של מיונז ליד

 
 
 
 
 
מצרכים:
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

חומרי המשרה:
3 כפות מיץ תפוז
3 כפות שמן זית
קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
מעט צ'ילי יבש

לבלילה:
2 ביצים טרופות
2 כפות חרדל
2 כוסות פנקו

לרוטב המיונז:
חצי כוס מיונז
שום כתוש
קליפת לימון
מיץ לימון
כפית חרדל

אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בו כחצי שעה את רצועות העוף
- טורפים את הביצים עם החרדל, מלח פלפל
- טובלים את רצועות העוף בבלילת הביצים ואחר כך בפירורי הפנקו
- מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכניסים לתנור חם ל- 200 מעלות לרבע שעה
- מערבבים את חומרי המיונז ומגישים עם רצועות העוף
- מגישים עם טבעות בצל פריכות

>>טבעות בצל מטוגנות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.